Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Catering

Vi har et stort udvalg af produkter inden for catering her på siden. Vi sælger samtidig alt fra udvalget hos vores leverandører Naturesse og Multiline. Du finder deres kataloger her. Mangler du derfor noget, som  du ikke finder i vores sortiment her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

I vores udvalg af cateringprodukter findes der også mange miljøvenlige alternativer til de produkter, du plejer at bruger. Mangler du er bedre overblik over de grønne produkter, kan du se dem her


Stort udvalg til kantiner, storkøkkener, restauranter og cateringvirksomheder

Hos HJ Kontorcenter finder du et bredt udvalg af catering-produkter til din virksomhed. Se bl.a. vores udvalg af engangsartikler og fødevareemballage, eller se vores mange bæredygrige produkter inden for engangsservice. Vores udvalg består af produkter i høj kvalitet som kan bruges til både firmafester, i dagligdagen og til storkøkkener. Engangsservice har den fordel, at det er hygiejnisk og praktisk når du skal håndtere, opbevare og transportere fødevarer.

Engangsservice med tryk - brugbar branding
Skab bevidsthed om dit brand og få trykt dit logo eller budskab på den engangsservice som din virksomhed leverer ud af huset, til møder eller andre arrangementer. Vi kan hjælpe dig med at designe det visuelle look og få det trykt. Du er velkommen til at kontakte Morten Fynbo på tlf: 25 46 00 51 eller mortenf@hjkontorcenter.dk, så hjælper han dig videre.

Stort udvalg af bæredygtig engangsservice
Vi viser et udsnit af bæredygtige cateringprodukter på vores website, men udvalget er meget større. Se f.eks. Multilines katalog med bæredygtige produkter her. Alt hvad du ser i kataloget, fra tallerkener til poser, indpakning, kageæsker, service, pizzaæsker, servietter m.m. kan vi anskaffe. Du skal blot kontakte Morten Fynbo på tlf: 25 46 00 51 eller mortenf@hjkontorcenter.dk.