Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Pakke- og brevvægte

Med vores DYMO pakke- og brevvægte kan du nemt og hurtigt veje dine pakker præcist, så du kan få sat den rigtige porto på. Vi har vægte i tre forskellige størrelser, fra en lille model der kan veje op til 2 kg, til en stor model der kan veje pakker på helt op til 50 kg. Alle vores pakkevægte og brevvægte har en tareringsfunktion, der gør det muligt at trække emballagens vægt fra, hvis du har behov for at vide, hvad pakkens indhold vejer. 
Varenr.: 105651
Lagerstatus: På fjernlager  
Pris
369,00 kr
Se mere
Varenr.: 105652
Lagerstatus: På fjernlager  
Pris
453,00 kr
Se mere
Varenr.: 105653
Lagerstatus: På lager  
Pris
1095,00 kr
Se mere
Varenr.: 138210
Lagerstatus: På fjernlager  
Pris
675,00 kr
Se mere

Andre produkter til dit lager

Postæsker og Smart-Pak
Sælger din virksomhed varer på nettet, er det en god idé at overveje, hvordan varen skal pakkes, inden du sender den. Postæsker og Smart-Pak er nemme at pakke og beskytter din vare mod stød og skrammer. Æskerne fås i mange forskellige størrelser og designs, så de passer til lige netop de varer, du sælger. Når du pakker dine varer i en postæske i den rigtige størrelse, kan du spare penge på fragten, samtidig med at du også skal bruge mindre pakkefyld, hvilket er godt for både pengepungen og miljøet. 

Papkasser
Skal du have sendt en større pakke, er det nødvendigt med en papkasse. Vi har papkasser i mange forskellige størrelser, enten 4 mm tyk enkeltbølget eller 7 mm tyk dobbeltbølget der er ekstra stærkt og derfor velegnet til tungere pakker. Når du bruger papkasser, er det også vigtigt at bruge den rigtige størrelse. Dermed sparer du på pakkefyldet.

Fragtlabels
Når pakken er vejet, skal der selvfølgelig også en pakkelabel på. Vi sælger labelmaskiner fra både DYMO og Brother, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din pakkevægt. Det eneste du skal gøre, er at taste adresseinformationen ind i den medfølgende software, så printer din labelmaskine en selvklæbende seddel ud, som du kan klistre på pakken.