Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Kontorartikler

Vores mange års erfaring har gjort os til eksperter i kontorartikler. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du har brug for vejledning eller inspiration.
I vores sortiment inden for kontorartikler finder du alt fra skriveartikler til whiteboards, makulatorer, lamineringsmaskiner og meget mere.

Kontorartikler til alle behov

I HJ Kontorcenter bestræber vi os på, at være den bedste totalleverandør af kontorartikler. Det betyder, at vi både tilbyder et bredt udvalg af kontorartikler, og at du vil opleve et højt serviceniveau i telefonen, butikken og online. Derfor skal du heller ikke tøve med at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. 

Kontorartikler dækker over rigtig mange ting fra kuglepenne til notesbøger, tusser, mapper, lommeregnere og makuleringsmaskiner m.m. Derudover har vi et bredt sortiment af DYMO labelprintere og prægemaskiner.

Bæredygtige kontorartikler
Vi udvider løbende vores sortiment af bæredygtige produkter. Du finder hele udvalget her. Det indeholder bl.a. ringbind, mapper og skriveartikler. Ofte er prisen på de miljøvenlige kontorartikler ikke højere en de almindelige kontorartikler. Vi opfordrer derfor til, at du vælger de grønne alternativer.

Fordele som kontokunde
Som kontokunde hos os har du mulighed for at lave en liste med de kontorartikler, og øvrige produkter, som I jævnligt bruger i din virksomhed. Dermed kan du nemt genbestille produkter. Vi hjælper dig med at lave din første liste og guider dig til at komme i gang. Du kan ansøge om at blive kontokunde her.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 98423800 eller send en mail til hjkontor@hjkontorcenter.dk.