Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Blæk & toner

Mangler du blækpatroner til din printer, så har vi et godt, stort udvalg af forskellige mærker samt toner, farvebånd og slettebånd.
Vi sælger kun de originale blækpatroner og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden og ikke skaber problemer i din printer.

Er du i tvivl om, hvilken blækpatron eller toner der passer til din printer, er du velkommen til at ringe til os på 98423800,
skrive til os på chatten eller sende en mail til hjkontor@hjkontorcenter.dk, så vejleder vi dig.


Forskel på toner og blækpatroner

Skal du købe blækpatroner eller toner? Svaret afhænger af, om du har en blækprinter eller en laserprinter. Blækpatroner bruges i inkJet printere og fungerer ved at placere små dråber blæk på papiret. Toner bruges i stedet til laserprintere, der printer ved at opvarme et pulver, der binder sig til papiret. Det er to forskellige måder at udføre det samme arbejde på.

 

Blækpatroner vs. laser

Fordelen ved blækpatroner er, at blæk giver et rigtig flot farveresultat. Til gengæld er en blækprinter langsommere til at printe, og resultatet bliver ikke lige så præcist som på en laserprinter. Blækprintere egner sig derfor godt til små virksomheder eller til brug i hjemmet. Dog findes der også storformatsprintere, i daglig tale kaldet plottere, som egner sig til virksomheder, der har et større behov.

Fordelen ved toner er, at en laserprinter udskriver hurtigt og meget præcist. En laserprinter kan også udskrive store mængder papirer, inden du igen skal skifte toner. Til gengæld er det ofte dyrere at anskaffe sig en laserprinter end en blækprinter (naturligvis afhængigt af størrelsen og kvaliteten), og de egner sig derfor godt til brug i virksomheder.
 

Separate farvepatroner

Fordelen ved separate farvepatroner er, at printeren stadig printer selvom en af dine farver løber tør. Det problem opstår nemlig, hvis farverne er samlet i én patron.