Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

A5 printerpapir og kopipapir

Vores A5 kopipapir fra Image er mærket med EcoLabel. Desuden er papiret PEFC certificeret, hvilket vil sige, at papiret er produceret ud fra bæredygtig skovforvaltning. Vi har i øjeblikket kun dette 80 grams A5 kopipapir i vores sortiment. Har du andre behov, er du velkommen til at kontakte os på 98423800 eller [email protected], så kan vi sandsynligvis skaffe det, du mangler.
80 GR.
Varenr.: 108703
Lagerstatus: På lager  
Pris fra
39,95 kr
Se mere

Bæredygtighed

Gør bæredygtighed og miljøvenlighed til en del af din markedsføring og vis dine kunder og samarbejdspartnere, at din virksomhed gør en aktiv indsats for miljøet. Brug Xerox Recycled+ kopipapir, der er fremstillet af 100% genbrugsfibre. Papiret har sin naturlige beige/brunlige farve og du viser derfor omgivelserne, at bæredygtighed er på dagsordenen hos jer. Foretrækker du hvidt papir, kan vi anbefale vores miljøvenlige papirvarer, der er mærket med: FSC, Svanemærket og/eller EcoLabel. På samme side finder du også et udvalg af miljøvenlige notesbøger, etiketter, visitkort, bonruller og post-it.

Plotterpapir til print i storformat

Mangler du plotterpapir, har vi et stort udvalg af Canon plotterpapir. I sortimentet er der også flere udgaver af fotopapir at vælge imellem, og der er vandfast plotterpapir, til print af for eksempel roll-ups og plakater. 

Blæk og toner

Mangler du blækpatroner eller toner til din maskine, så har vi et godt udvalg af forskellige mærker som Brother, Canon og HP samt farve- og slettebånd. Hos HJ Kontorcenter sælger vi kun de originale produkter. Du er derfor sikret, at produkternes kvalitet er i orden.