Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Miljøvenlige produkter

På denne side har vi samlet alle vores miljøvenlige produkter, så du nemt kan finde grønne alternativer til de produkter, du normalt bruger.
Miljøvenlige produkter er generelt fuldstændig lige så brugbare og effektive som andre produkter. Det bæredygtige valg er derfor en win-win situation for dig og miljøet.

Miljøvenlig arkivering
Under denne kategori finder du varer, der er mærket med Svanemærket eller med Den blå engel. Den blå Engel sættes på varer, der i sammenligning med andre varer inden for samme varegruppe, er de mest miljøvenlige. Du finder også karton, der ikke er bleget.
 
Miljøvenlig catering
I denne kategori finder du miljøvenlig engangsservice til både hverdag og fest. Udover at produkterne er bæredygtige, er de også er praktiske og flotte at se på. Varerne i denne kategori er lavet af alternative materialer som hvid Bagasse, PLA, palmeblade og bambus.
 
Miljøvenlig rengøring
Rengøringsmidlerne i denne kategori er bæredygtige og lige så effektive som almindelige rengøringsmidler. Du finder produkter fra kendte mærker som Green Care, Ecoeeg, Prime Source og Tork.
 
Miljøvenlig aftørring
Vores aftørringskategori indeholder produkter inden for toiletpapir, køkkenrulle, håndklædeark, håndklæderuller og aftørringspapir til industri. Du finder derfor papir til forskellige behov samt stort og småt forbrug. Vores miljøvenlige aftørringspapir er mærket med Svanemærket, Ecolabel, PEFC eller FSC.
 
Miljøvenlig kopi & print
Vores Brother printere og multifunktionsmaskiner er alle Svanemærkede. Brother har fokus på at fremstille miljørigtige produkter og har derfor også genfremstillingsfabrikker rundt om i Europa. Derudover bliver Brother tonere og blækpatroner genanvendt. Er du kunde hos HJ Kontorcenter og køber blæk og toner hos os, tager vi gratis dine tonere og blækpatroner retur.

Miljøvenlige papirvarer
Selvom vi alle arbejder meget digitalt, er der fortsat behov for papirvarer som kopipapir, post-it, konvolutter og blokke. Papiret i denne kategori er Svanemærket, Ecolabel eller FSC. Se også vores CO2 neutrale Multicopy Zero eller vores XEROX RECYCLED genbrugspapir.

Miljøvenlig emballage
På denne side finder du komposterbare bæreposer, genanvendeligt bølgepap og komposterbart pakkefyld. Søger du andre former for miljøvenlig emballage, er du altid velkommen til at kontakte vores emballage-ekspert Morten Fynbo på 25460051 eller mortenf@hjkontorcenter.dk.
 
Miljøvenlige skriveartikler
Vores miljøvenlige kuglepenne, markere, rollerpenne og whiteboardmarkere er delvist lavet af genbrugsmaterialer – helt op til 91% genbrugsplastik.