Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Mindre miljøbelastende produkter

På denne side har vi samlet de produkter der belaster miljøet mindst muligt, så du nemt kan finde mere miljørigtige alternativer til de produkter, du normalt bruger.
Mindre miljøbelastende produkter er generelt fuldstændig lige så brugbare og effektive som andre produkter. Hvis du vælger disse produkter, er det derfor en win-win situation for dig og miljøet.

Catering af naturmaterialer
I denne kategori finder du komposterbar engangsservice til både hverdag og fest. Udover at produkterne belaster miljøet mindre end plastikservice, er de også er praktiske og flotte at se på. Varerne i denne kategori er lavet af alternative materialer som hvid Bagasse, PLA, palmeblade og bambus.
 
Miljømærket rengøring
Rengøringsmidlerne i denne kategori er de mindst miljøbelastende i deres kategori og lige så effektive som almindelige rengøringsmidler. De har derfor fået Svanemærket, eller den tilsvarende europæiske Ecolabel blomst. Du finder produkter fra kendte mærker som Green Care, Prime Source og Tork.
 
Genbrugte papirvarer
Selvom vi alle arbejder meget digitalt, er der fortsat behov for papirvarer som kopipapir, post-it, konvolutter og blokke. Papiret i denne kategori er Svanemærket, Ecolabel eller FSC, og er fremstillet af genbrugspapir, så du er sikker på at det belaster miljøet mindst muligt. Se også vores CO2 neutrale Multicopy Zero.

Genanvendelig emballage
På denne side finder du komposterbare bæreposer, genanvendeligt bølgepap og komposterbart pakkefyld. Søger du andre former for genanvendt emballage, er du altid velkommen til at kontakte vores emballage-ekspert Morten Fynbo på 25460051 eller mortenf@hjkontorcenter.dk.
 
Skriveartikler af genbrugsplast
Vores kuglepenne, markere, rollerpenne og whiteboardmarkere er delvist lavet af genbrugsmaterialer – helt op til 91% genbrugsplastik. Vi har også refiller til kuglepenne og whiteboardmarkere, der belaster miljøet mindre end at købe en helt ny pen.