Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Catering af naturmaterialer

Uanset om det er til hverdag i virksomheden eller til festlige lejligheder, er der et grønnere alternativ når du køber service. Med produkterne i denne kategori passer vi allesammen bedre på vores miljø, samtidig med at at produkterne også er praktiske og flotte at se på.


Vægt på et grønnere alternativ Symbolforklaring - Materialer til produktion af bionedbrydelige produkter til catering

Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment, for at give dig de bedste muligheder, både til hverdag og til festlige lejligheder. Har du brug for noget, du ikke kan finde i vores sortiment, kan vi måske skaffe det hjem. Du er derfor velkommen til at kontakte Morten Fynbo på 25 46 00 51 om dit behov.
 

Mere miljørigtige materialer til catering

 

Hvid Bagasse

Bagasse er fremstillet af et fiberholdigt restmateriale fra sukkerrør. Materialet behandles, så det fortsat er bionedbrydeligt, men kan klare at komme i microbølgeovn og konventionel ovn. Følg dog altid vejledningen på pakken.

 

PLA

Denne plasttype er fremstillet af plantefibre og stivelse der ved fermentering får næsten samme egenskaber som almindeligt plast. PLA reducerer CO2 udslippet med 72%. PLA er bionedbrydeligt.

 

CPLA

Dette materiale er fremstillet på næsten samme måde som PLA, men er til gengæld mere varmeresistent.

 

R-PET

Genbrugsplast fra vandflasker og lignende der rengøres og genbruges. R-PET kan genbruges flere gange.

 

Palmeblade

Palmeblade er et nedfaldsprodukt, der vaskes, presses og tørres. Palmeblade bruges typisk til fremstilling af tallerkener, fade og skåle. Produktet kan tåle vand og kan genbruges en enkelt gang, hvis de nænsomt rengøres. Palmeblade er et bionedbrydeligt produkt.

 

Bambus

Bambus har i rigtig mange år været brugt til fremstilling af spisepinde, skåle og mere. Bambus er et bionedbrydeligt produkt.