Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00

Kontormøbler til alle jeres behov

Ergonomi, design og funktionalitet er i fokus i vores møbelsortiment, der dækker alle de behov I måtte have i din virksomhed. Vi lægger stor vægt på, at kontormøblerne er ergonomiske, da det optimerer jeres arbejdsmiljø og arbejdsglæde - også på sigt.

Udover at sælge møbler kan vi også hjælpe med at designe jeres kontorindretning, hvad enten det drejer sig om mødelokale, lounge, reception, garderobe eller arbejdspladser. Du kan læse mere om dette nederst på siden.
 

De rigtige kontormøbler

Når I køber nye møbler, har I sikkert nogle behov, der skal opfyldes og nogle krav til prisniveauet. Vi hjælper jer med at finde de bedste muligheder og inspirerer jer til at finde nye løsninger, der skaber et funktionelt arbejdsmiljø. I vores sortiment her på siden finder du bl.a. kontorstole fra Dauphin og Back App samt hæve- sænkeborde, stoleunderlag, måtter, balanceplader og vægge til afskærmning. Finder du ikke det, du søger her på siden, kan du også finde inspiration i vores møbelkatalog.

 

Ny indretning? Vi tegner og fortæller..

Skal I indrette et nyt mødelokale, lounge, reception, garderobe eller arbejdspladser. Sammen finder vi ud af hvilken indretning og hvilke møbler, der matcher jeres behov. Herefter laver vi en 3D tegning, der giver jer et klart indtryk af, hvad I kan forvente af resultatet, før I godkender.

 

Ergonomi

Ergonomi er utroligt vigtigt for medarbejdernes trivsel både til hverdag og på sigt. Ergonomiske møbler og træning nedsætter risikoen for sygdomme betydeligt. Udover individuelle indstillinger af kontorstol, bord og placering af lys, som vi også kan hjælpe med, er det vigtigt at komme op at stå indimellem evt. på en balanceplade. I kan f.eks. prøve Steppie balanceplade gratis i en uge.

Akustik

I åbne kontormiljøer er det nemt at samarbejde på tværs af funktioner, men det kan også nemt skabe forstyrrende støj. En nem måde at skabe en bedre akustik på, er med akustikplader. Hos HJ Kontorcenter kan I få dekorative akustikplader med flotte motiver, I selv vælger.

 

Kontorbeplantning

Kontorbeplantning kan også have en positiv effekt i forhold til akustikken på jeres kontor. For eksempel virker mosvægge lydabsorberende og giver jer samtidig mulighed for at lave en dekorativ løsning med jeres logo på. I vores sortiment kan du se et udvalg af flotte planter til kontorbeplantning, er du interesseret i at høre mere om andre løsninger, er du velkommen til at kontakte Salgskonsulent René Nedergaard på 25380806 eller renen@hjkontorcenter.dk.

 

Har du spørgsmål til vores kontormøbler? 

Du er altid velkommen til at kontakte vores møbelkonsulent Jens Vejsgaard på 40205385 eller jensv@hjkontorcenter.dk.