Alle tager ansvar

   

 

 

Så hellere lille og vågen end stor og doven.

Sådan er mentaliteten hos HJ Kontorcenter i Frederikshavn.

Michael Jørgensen er daglig leder hos HJ Kontorcenter, og han fortæller, at et mindre firma i langt højere grad skal kunne levere et højt serviceniveau. ”Vores primære konkurrenceparameter er høj service. Når en kunde ringer, skal vi kunne servicere ham eller hende med det samme.
Det er ligesom en del af den mindre virksomheds overlevelse – det ligger i vores DNA.”

I sving siden 1983

Og i 2013 kunne den velkonsoliderede virksomhed fejre 30 års jubilæum. Udviklingen er gået fra en lille kontorforsyning til en veldrevet virksomhedsleverandør med 18 ansatte, fordelt på fire divisioner: Kontorartikler, kopi/print, møbler og emballage/engangsartikler.
Kunderne befinder sig i hele landet – lige fra den mindre lokale tømrer til den landsdækkende kæde – og HJ Kontorcenter leverer varer og ydelser både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Virksomheden har desuden eget værksted og tre serviceteknikere, der servicerer kunder i hele landet.

Vi er lige i nærheden

HJ Kontorcenter er et lokalt forankret firma, men ambitionerne rækker meget længere end Frederikshavn.
”Vores webshop er kun et par klik væk, vores sælgere og serviceteknikere befinder sig på landevejen hver dag. Så selvom vi har hovedkontor i Frederikshavn, føler vi altså ikke, at vi befinder os i Udkantsdanmark,” forklarer Michael Jørgensen.
”Vores folk i marken kører jo derhen, hvor vores kunder er.”

Alle i samme båd

Han fortæller om en episode, hvor en kunde en fredag eftermiddag akut manglede toner til printeren, som skulle bruges samme weekend. Serviceteknikerne var taget hjem, så direktøren hoppede ind i bilen og brugte fire "fritimer" på at køre ned til kunden og ordne problemet.
”Det, vi leverer, skal fungere. Vores produkter er en vigtig del af vores kunders arbejdsdag, så det er et spørgsmål om tillid,” fortæller Michael Jørgensen.

Følg med og vær omstillingsparat

Med mere end 30 år på bagen handler det om at kunne følge med udviklingen, og det har man formået hos HJ Kontorcenter.
”Det er jo ikke sådan, at vi bare sælger kuglepenne mere. Vi kan levere alt fra højkvalitets it-udstyr til kaffekopper til kantinen.
Det gælder jo bare om at følge med tiden og være omstillingsparat,” siger Michael Jørgensen.

All inclusive på kontoret

HJ Kontorcenter har specialiseret sig i at levere helhedsløsninger til virksomheder i hele landet.
Uanset om kunden mangler kontorartikler, nye kontormøbler, flere tallerkener til kantinen en reparation af kopimaskinen eller emballage til lageret, kan den velsmurte totalleverandør træde til.
”Som totalleverandør skal vores kunder kun forholde sig til os, og på den måde kan de bruge mere tid på deres egen forretning. Vi sørger for, at de rette rammer er der,” siger Michael Jørgensen. Vi kan mere end du tror :-)

”Så forvent meget – og få mere!”