Vores strategi

Tilfredse kunder, dygtige medarbejdere og lokalt engagement

Vores strategi er ligetil
Vi har fokus på vores kunder og medarbejdere. Vi er godt forankret og engageret i lokalsamfundet og er altid åbne og i dialog med vores omverden.

Forvent meget - få mere
Høj service, tilfredse kunder og kvaliteten af vores leverancer og produkter er i fokus. Med en god mavefornemmelse forsøger vi hele tiden at skabe behagelige omgivelser for vores kunder og medarbejdere. Vores kunder skal have en god og hurtig service.

Aktiv del af lokalsamfundet
Vi ønsker at være en aktiv del af lokalsamfundet og støtter sportsklubber og andre gode initiativer.
Vi sætter fokus på lokal dialog, netværk og engagement i initiativer hos vores lokale forhandlere. Blandt andet afholder vi løbende åbent hus-arrangementer, hvor vi samler eksperter i kontorforsyning til en snak om muligheder inden for virksomhedsforsyning og fremtidens kontor.

Vi tager ansvar:
For HJ Kontorcenter er det vigtigt at handle efter vores værdier og strategi hver eneste dag. Der skal gerne være en rød tråd i det, vi foretager os. Vi skal opnå gode resultater og altid have en god og åben dialog med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.
Vi er fast besluttet på at forbedre vores sociale og miljømæssige resultater. Vi arbejder hårdt sammen med vores samarbejdspartnere, leverandører for en bæredygtig fremtid - for vores kunder, vores medarbejdere og det samfund, som vi er en del af.