Du har 0 vare(r) i kurven
Kundeservice: 98 42 38 00
   
   

 Jysk Print  / HJ Kontorcenter

Kopimaskiner til alle typer virksomheder

Printere og kopimaskiner kan være store poster på din virksomheds budget. Derfor er det vigtigt, at kontormaskinerne fungerer optimalt og omkostningseffektivt. HJ Kontorcenter har ekspertisen til at hjælpe dig, uanset om det er leasing eller køb. Du får altid en saglig vurdering af dine behov indenfor Kopi & Print, IT og Hosting og konkrete anbefalinger til, hvordan du kan formindske dine udgifter til forbrugsstoffer.
Find et bredt udvalg af kontormaskiner som:
Kopimaskiner, (farveprinter, multifunktionsmaskine)  Printere, (laserprinter, inkjetprinter, etiketprinter)
  og Plottere.

Danmarks største Ricoh forhandler
HJ Kontorcenter er autoriseret Ricoh forhandler                           og serviceværksted.

HJ Kontorcenter er autoriseret landsdækkende RICOH forhandler og vi kan derfor tilbyde dig en lang række services inden for print-, kontor- og kommunikations-løsninger. 
Vi er stolte af at RICOH har kåret os til Årets forhandler og glæder os til hjælpe dig med at gå fremtiden i møde, med en RICOH løsning.

Velkommen til fremtidens arbejdsplads

 
Vi følger altid en fast samarbejdsmodel når du handler hos os.

1. Vi afdækker dine behov og ønsker I samarbejde fastlægger vi dine behov, hvad angår maskiner, netværk, forbrugsstoffer og service

2. Præsentation, tilbud og tilpasning Du får altid præsenteret vores forslag som specificeret tilbud, der dækker alle faktorer lige fra valg af udstyr til optimal finansieringsløsning. Vi tager os altid god tid til at snakke løsningen igennem, så det bliver tilpasset dine behov.

3. Optimal opstilling og tilslutning Vores dygtige teknikere opstiller og tilslutter alt, og de går ikke, før det fungerer optimalt.
4. Vejledning og gennemgang Vi sikrer altid, at du er tilfreds med løsningen og er fuldt informeret om funktioner og muligheder. 

Support og service:
Hvis uheldet er ude, yder vi naturligvis fuld support og service på vores produkter. Teknikerne hos HJ Kontorcenter er specialuddannede og autoriserede i reparation af vores produkter. Vi ved, at det er essentielt for dig, at vi hurtigt og effektivt kan løse problemet, når en maskine ikke fungerer. Vi tilbyder forskellige koncepter inden for service og support, der kan tilpasses dine behov og ønsker.
Kontakt os for at høre mere om vores sortiment eller læs vores online kataloger. Vi samarbejder med de bedste leverandøreraf kontormaskiner og kan skaffe alle produkter.

I denne afdeling har HJ Kontorcenter A/S ansat 2 sælgere og 3 teknikere.
Vores sælgere er Kim Berggreen og Kasper Jørgensen, begge med mange års erfaring indenfor salg i kopibranchen.

 
  
 
Jens Ifversen
Direktør
Direkte: 20 99 60 88
jensi@hjkontorcenter.dk
 Kasper Jørgensen
 Sælger
 Direkte:   40 45 53 21
Kim Berggreen
Sælger
Direkte:   41 82 18 91
kimb@hjkontorcenter.dk
 
 
 
Torben Jernov
Tekniker
Direkte:40917213
Michael Zinn
Tekniker
Direkte: 25131607
michaelz@hjkontorcenter.dk
Henrik Nielsen
Tekniker
Direkte:20960048